Üdvözöljük virtuális világunkban!

VR utazástervező segít Önnek megtervezni a tökéletes nyaralást úgy, hogy bemutatja az országokat és városokat a virtuális valóság segítségével.

Kérem válasszon országot: Magyarország

Kérem válasszon várost: Kazincbarcika

1947-ben két falu összevonásával alakult város régen a vegyi gyáráról volt híres, mára már teljesen átalakult. 1954-ben városi rangot kapott. A 2013-ban indult KolorFesztiválnak köszönhetően ma már a művészet városa. 41 év alatt a város teljesen megújult. Ajánlott közlekedési forma a légi vasút, melynek köszönhetően csodálatos látványt nyújtanak a házak, szobrok és különböző művészeti alkotások.

Kiemelt látnivalók:

Nemzetek parkja:
A régi korszakot idéző parknak a jelentősége abban rejlik, hogy bemutatja a világ nemzeteinek sajátosságait, amelyek ma már nincsenek jelen világunkban. Kiváló kiindulási pont történelmi túrához. Könnyen megközelíthető a 4-es és a 6-os számú légi vasúttal. Belépés az élményért [ITT].

Hősök fala:
Ez a különleges sorház a régi korszakból maradt fenn. Egykor lakóház volt, mára közösségi házzá vált, ahol a fiatal alkotók kipróbálhatják magukat. A földszinten állandóan változó kiállítás tekinthető meg. A pontos részleteket [ITT] találja. Kialakítása lehetőséget adott gigantikus falfestmény elkészítéséhez. A ház minden oldala festett. Megtalálhatóak rajta a múltból valós és kitalált személyek, akik valamilyen tettükkel kiérdemelten váltak példaképpé. Ha Önt is érdekli, hogy kik kaptak helyett a ház falain, ne szalassza el a fél óránként induló turista járatot, ahol nem csak körbeutazhatja a házat, de rövid ismertetőt is hallgathat a megfestett személyekről. Belépés az élményért [ITT].

Szobor negyed:
A szobrászati alkotások olyan népszerűek voltak, hogy a város egyik részét szinte el is foglalták. A mozgó szobroknak köszönhetően ez a városrész akkor is él, ha az utcán éppen senki sincs. Alkalmas rövidebb és hosszabb túrák megtételéhez. Ajánlott útvonaltervet [ITT] találja. Belépés az élményért [ITT].

Modern valóság:
Tekintse meg a holografikus alkotásokat, melyeknek köszönhetően nincsenek korlátok. A legvadabb álmaiban se láthatott ehhez foghatót. Ha a modern világ rabja, el ne szalassza ezt a lehetőséget. Könnyen megközelíthető a 2-es és a 5-ös számú légi vasúttal. Belépés az élményért [ITT].

További látnivalókat [ITT] találja.

Szállások:

Hogy mindenki megtalálja a legkényelmesebb szállási lehetőséget Kazincbarcikán, több különböző hotel várja a vendégeiket igazodva az egyedi igényekhez. Nézzen körül és találja meg a legpihentetőbb környezetet. Minden hotelben kiváló éttermek találhatók, ahol egyedi kívánságait is teljesítik vendégeiknek.

Honeycomb hotel:
Kiváló pihenési lehetőség azoknak, akik a szálláson nem kívánnak sok időt tölteni. Nincs felesleges hely, minden helyiség a legpraktikusabban van kialakítva, hogy a lehető leggyorsabban tudjon a következő nap elindulni. Kiemelt szolgáltatása az egyedülálló pihentető alvást elősegítő fejpántja, melynek köszönhetően a teste 4 óra alvás után úgy érzi, 8 órát aludt. Ha a túra után teste elfáradt, nem kell aggódnia, egy gyors regeneráló fürdőnek köszönhetően a teste fizikálisan is kipiheni magát. [FOGLALÁS]

Apollón hotel:
Ha már művészet városa, nem maradhat alkotások nélkül a hotel sem. Ebben az egyedülálló szállodában minden szoba különböző művészeti stílussal van dekorálva. 300 különböző szoba közül választhatja ki az Önnek leginkább tetsző pihenő helyet. Mind a 300 szobát más és más kiváló művész alkotta meg a saját kiemelkedő stílusában. Ha Ön igazán a művészet szerelmese, nem hagyhatja ki ezt az egyedülálló szálláshelyet.
[FOGLALÁS]

Home hotel:
Nincs fontosabb a családnál és ez a pihenés szempontjából sem változik. Ha családjával jön Önnek való ez az egyedülálló szálloda, ahol a mozgatható, hangszigetelt falaknak köszönhetően Ön döntheti el ki kivel legyen egy szobában. A hotel gyermekmegőrzést is vállal választható külsejű android dadákkal, hogy a gyermekére kedvenc karaktere vigyázhasson. Itt minden korosztály megtalálja a legideálisabb szórakozási lehetőséget. Ennek köszönhetően a romantikus pillanatok már nem csak álmok.
[FOGLALÁS]

Dress up! hotel:
Minden itt megszálló vendég az általa kiválasztott karakternek beöltözve töltheti az idejét. A ruhákat az előre leadott mérethologramra igazítják. A kellő testi kiegészítőket hologramos kivetítéssel alkotják meg. Minden este a bálteremben átélhetnek egy egyedülálló élményt. Ha szereti a titkokat, vagy szeretne másvalakivé válni pár napra, ne hagyja ki ezt a lehetőséget.
[FOGLALÁS]

Más úti cél választása [ITT] lehetséges.

Ez a mű a A JÖVŐ VÁROSA – KAZINCBARCIKA 100. pályázatára készült.